Modernt medlemsregister som förenklar din medlemshantering

Medlemsregister för alla funktioner

Memlists medlemshantering minskar belastningen på er personal bl.a. genom att förenkla medlemsregistreringen, förnyelsen och uppdateringen av medlemmar. Tillsammans med medlemskopplade funktioner så som familjemedlemmar, målsmän och huvudmedlem.

Enkel import
och kontroll av medlemmar

Använd vår enkla guide för att ladda upp, granska och eventuellt rätta importerade medlemmar innan de laddas in i ditt nya medlemsregister och förenkla din framtida medlemshantering. Har ni speciell data om er medlem som t.ex. intressen, allergier eller om de ska ha er tidningsprenumeration så har memlist dynamiska fält som kan anpassas för att importera denna information och behålla all data sökbar.

Medlemsregistrering med flexibilitet

Memlist underlättar er medlemshantering genom att låta er samla in just den information om medlemmarna som ni önskar under registreringen. Genom att ni själva även bestämma vilka delar som ska ingå i medlemsregistreringen och i vilken ordning de ska synas. bl.a. om familjemedlemskap, enkäter eller om målsman bör anges. Utöver detta behålls alla denna information i ett sökbart och hanterbart format i ert medlemsregister.

Medlemshantering genom filtrering

Genom vår avancerade sökfunktion kan ni filtrera medlemmar ut efter en uppsjö av olika variabler i medlemsregistret. T.ex. alla medlemmar som bor på en viss gata eller stad, inom ett visst åldersintervall eller varför inte få ut alla personer som har allergi? Ni kan även visa och exportera just den informationen som är intressant för er organisation.

Rätt lokalförening direkt

Under medlemsregistreringen kan ni automatiskt tilldela medlemmar rätt lokalförening, med hjälp av endast medlemmens bostadsadress. Detta lyckas ni med genom att ställ in vilket geografiskt upphämtningsområde en viss lokalförening ska tilldelas, och ger då förslag till er blivande medlem vilken lokalförening som t.ex. ligger närmast direkt under registreringen.

Förnyelsen ska vara enkelt

Koppla av och låt Memlist sköta medlemshanteringen och medlemskapsförnyelsen åt er genom att automatiskt skicka ut förnyelselänkar när medlemskap går ut. Detta kan ske genom mail och sms via vår partner Sendgrid. Medlemmen kan i samband med förnyelsen även uppdatera sina uppgifter, byta medlemstyp och även betala medlemsavgiften utan att ni behöver lyfta ett finger.

Få överblick och enkelt rätta fel

Använd felrapporten för att få översikt över ditt medlemsregister och upptäck information som eventuellt fattas för vissa medlemmar. T.ex. ha stenkoll på att medlemmen har uppdaterad adress, mail och mobilnummer. Medlemshantering av person- och adressuppgifter kan också hållas uppdaterade via SPAR som är val integrerat i memlist.

Fler funktioner i medlemsregistret

Memlist medlemsregister har förutom ett väl utarbetat medlemsregister för hantering av medlemmar och medlemskap. Samtidigtflertalet funktioner som finns till för att underlätta er ytterligare verksamhet:

  • Donationer i samband med förnyelsemedlemskap
  • Utbildning och evenemangshantering med E-biljetter
  • Bidragssystem för lokalföreningar
  • Faktura- och brevtjänster med automatiserade utskick
  • Rabattkuponger för medlemskap eller biljetter

Klicka gärna här för att läsa mer om möjligheterna ni får med memlist medlemsregister och CRM-system.

Har du frågor eller önskar få ett kostnadsförslag?

Kontakta gärna oss om du har frågor om vårt systems funktioner, eller helt enkelt önskar ett kostnadsförslag för er organisation kan använda vårt medlemsregister. Använd göra vårt kontaktformulär för att nå oss.