Merförsäljning till medlemmarna

Medlemsregister för föreningar

E-handel med egna produkter till försäljning

Genom memlists medlemsregistrering får du möjligheten till merförsäljning för t.ex. t-shirts till sångböcker, utöver medlemskap. Detta gör det möjligt att sälja produkte ri samband med en medlems registrering eller förnyelse av medlemskap.

Merförsäljning direkt vid registreringen

Passa på att ge den blivande medlemmen möjligheten att till kampanjpris köpa den där speciella sångboken, eller varför inte en t-shirt med föreningstryck. Genom memlist medlemsregistreringgår det alltså att koppla samman e-handeln med er medlemsregistrering. Detta ger er möjlighet till skapa merförsäljning i samband med medlemsregistreringen.

memlist betallösningar via Swish, Master eller Visakort samt faktura

Mest populära betalsätten i en webbshop

Ge er medlem möjlighet att betala via er e-handel på de sätt som de önskar. Vare sig om det är med Swish, kort eller faktura - Så finns detta stöd inbyggt. Integrera betallösningen via vår egenutvecklade Wordpress-plugin, egen API-integrering med er hemsida eller genom att länka direkt till Memlist och låta dina kunder nå er butiken utan behov av egen hemsida eller speciallösningar.

E-handel redo vid förnyelse

Gör det möjligtför medlemmar som förnya sitt medlemskapatt betala medlemsavgiften på nytt i samband med omregistreringen. Lägg även till möjlighet att inte endast ge medlemmen möjlighet att betala medlemsavgiften i en webshop, utan lägg även till medlemserbjudanden som kan motivera till öka graden av förnyelser. T.ex. genom rabatter på eftertraktade produkter i samband med förnyelsen, eller varför inte sänkt på medlemsavgift?

e-hand och webshop vid förnyelse av medlemskap