Öppna egen e-handel i organisationen

E-handel med egna produkter till försäljning

Genom memlists e-handeln får du ett helt egen butikssystem där ni kan sälja medlemsavgifter eller allt från t-shirts till sångböcker. Använd webbshopen och dess möjligheten vid köp av biljetter till evenemang, medlemsavgiften eller i en egen webbutik.

Merförsäljning direkt vid registreringen

Passa på att ge den blivande medlemmen möjligheten att till kampanjpris köpa den där speciella sångboken, eller varför inte en t-shirt med föreningstryck. Genom memlist medlemsregistreringgår det alltså att koppla samman e-handeln med er medlemsregistrering. Detta ger er möjlighet till skapa merförsäljning i samband med medlemsregistreringen.

Mest populära betalsätten i en webshop

Ge er medlem möjlighet att betala via er e-handel på de sätt som de önskar. Vare sig om det är med Swish, kort eller faktura - Så finns detta stöd inbyggt. Integrera betallösningen via vår egenutvecklade Wordpress-plugin, egen API-integrering med er hemsida eller genom att länka direkt till Memlist och låta dina kunder nå er butiken utan behov av egen hemsida eller speciallösningar.

E-handel redo vid förnyelse

Gör det möjligtför medlemmar som förnya sitt medlemskapatt betala medlemsavgiften på nytt i samband med omregistreringen. Lägg även till möjlighet att inte endast ge medlemmen möjlighet att betala medlemsavgiften i en webshop, utan lägg även till medlemserbjudanden som kan motivera till öka graden av förnyelser. T.ex. genom rabatter på eftertraktade produkter i samband med förnyelsen, eller varför inte sänkt på medlemsavgift?

Boka demo och ställ frågor